În final, aleşii au votat

1Comentariu
În final, aleşii au votat
SOCOL – La începutul acestui an, toate localităţile din judeţ şi-au făcut bugetul pe 2007, plan ce trebuia aprobat cât mai repede, deoarece banii trebuie folosiţi în diverse domenii şi investiţii.

Localitatea de pe Clisură este ultima din Caraş-Severin care a aprobat bugetul local. Nu pentru că nu l-ar fi avut întocmit, ci datorită faptului că în şedinţele de consiliu, bugetul a dat naştere la discuţii ample. Însă, aşa cum ne spunea primarul Duşan Petrovici, consilierii nu aveau nici un motiv temeinic.

La şedinţa de acum câteva zile, consilierii au hotărât să aprobe bugetul pe 2007, deoarece banii trebuiau alocaţi la diverse instituţii. „Iniţial, nu au fost mulţumiţi că s-au alocat pentru unele domenii mai mulţi bani, dar le-am explicat că se pot compensa lipsurile şi au înţeles“, ne-a precizat primarul Petrovici.

Se pare însă că în spatele refuzului consilierilor locali de a vota bugetul, a stat faptul că au vrut să primească şi ei sumele prevăzute de lege care se acordă funcţionarilor publici pentru haine şi mâncare. Însă legea nu face referire şi la consilierii locali. Până la urmă, probabil, au înţeles că cele două milioane de lei oferite de stat, nu reprezintă un motiv pentru a nu vota un buget folositor, până la urmă, la toată comuna.

Nina Curiţa

nina.curita@informmedia.ro1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor