În ritmuri vieneze

În ritmuri vieneze
Sapte zile la Viena, într-un hotel de 4 stele, cu mic dejun si deplasare cu autocarul, prin Agentia „Oassis”, costa 439 euro. Daca preferati sa mergeti cu avionul, dar sa locuiti o saptamâna într-un hotel de 3 stele, trebuie sa scoateti din buzunar 599 euro.

Un revelion în ritmuri vieneze, prin Agentia „Lucon”, timp de sapte zile, poate fi petrecut contra a 229 euro plus 199 RON. Oferta cuprinde si vizitarea celor mai renumite obiective turistice situate în zona Ringului, considerat una dintre minunile arhitecturii: Observatorul astronomic, Casa de Economii a Postei, Palatul Imperial Hoffburg, Opera, Muzeul de Istorie, Primaria, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan, Teatrul National, Palatul Schonbrun.

Pentru romantici, optionala este excursia în padurea vieneza, cu vizitarea celui mai mare lac subteran din Europa, a faimosului pavilion de vânatoare de la Mayerling, a manastirii Heiligenkreuz si a statiunii balneare imperiale Baden.
Tot în Austria, de aceasta data în Alpi, puteti petrece Revelionul într-o pensiune de 2 stele cu 375 euro, prin „Oassis”.

Bursasiu Veronica