În salubritate, rămâne cum s-a stabilit

2Comentarii
În salubritate, rămâne cum s-a stabilit
Comisia municipală de analiză a respins contestaţia depusă de SC Rosal Grup SA, în cadrul licitaţiei pentru concesionarea serviciului de salubrizare publică al Oradiei. Contestatie [.doc – 56KB]

Răspunsul întins pe şase pagini expune modul în care s-a făcut jurizarea ofertei depuse de RER Ecologic, firmă orădeană, câştigătoare a licitaţiei, şi criteriile în baza cărora s-a ajuns la desemnarea acestui câştigător.

„Comisia de soluţionare a contestaţiilor apreciază ca fiind corectă decizia comisiei de licitaţii şi, în consecinţă, respinge contestaţia depusă de catre S.C. ROSAL GROUP S.A.”, se arată în răspunsul trimis de Primărie.

Chiar în condiţiile în care nu a primit încă răspunsul oficial de la Oradea, Radu Gheorghe, directorul de dezvoltare al Rosal Grup spune că firma nu va renunţa la licitaţie şi că se va îndrepta spre justiţie. „Au depăşit foarte mult termenul în care trebuiau să răspundă. Le-am trimis săptămâna trecută o adresă să văd ce se mai întâmplă, dar până la această oră nu am primit răspunsul încă. Mergem în instanţă, la toamnă, dacă acum se intră în vacanţa judecătorească”, spune directorul.

Comisia de analiză a contestaţiilor este compusă din trei membri: Lavinia Lorincz, şefa juriştilor, Ioan Cadar, funcţionar în cadrul Direcţiei Tehnice şi Vasile Petruţ, consilier local PD.

Cristina Ghilea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor