„Naşul stat“, dă 200 euro

„Naşul stat“, dă 200 euro
„Naşul stat“, dă 200 euro
REŞIŢA – Deputaţii au aprobat un proiect de lege, care priveşte acordarea unui sprijin financiar de 200 de euro, pentru cei care se căsătoresc prima dată şi va fi acordat familiilor tinere sau nu, întemeiate după 1 ianuarie 2007.

Actul normativ stabileşte, că de aceşti bani vor beneficia familiile formate din soţi aflaţi la prima căsătorie, indiferent de cetăţenia acestora. Există şi o condiţie suplimentară pentru a primi cei 200 de euro.

Însurăţeii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în Romania. Pentru a intra în posesia banilor, soţii vor trebui să depună o cerere în acest sens, în termen de maximum 30 de zile de la data căsătoriei.

Dacă termenul de 30 de zile nu va fi respectat, însurăţeii vor pierde cei 200 de euro. Ajutorul financiar va fi acordat de stat, numai în situaţiile în care nu a intervenit desfacerea, desfiinţarea sau încetarea căsătoriei până la data plăţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase