Încă 4 jucători pe piaţa pensiilor private

BUCURESTI – Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, marţi, alte patru societăţi de administrare de fonduri de pensii private obligatorii (Pilonul II). Numărul companiilor care au primit aprobare până în prezent se ridică, astfel, la 11. Pensii

Cele patru societăţi autorizate marţi de CSSPP sunt OTP Fond de Pensii SA, BT Aegon Fond de Pensii SA, AIG Fond de Pensii SA şi Generali Fond de Pensii SA.

CSSPP a mai autorizat cinci societăţi ca broker de pensii private: Filas Broker de Pensii Private SRL, Crefo Broker de Pensii Private SRL, SE Fond – Broker de Pensii Private SRL, Fehu Broker de Pensii Private SRL şi Banat FIM Broker de Pensii Private SRL.

Societăţile de administrare de fonduri private pe Pilonul II, autorizate de CSSPP, trebuie să se înregistreze la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi să obţină mai apoi autorizarea de administrare a fondului de pensii administrat privat, pentru a deveni administratori ai unor fonduri de pensii obligatorii.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase