Încă două zile de examen

5.840 de candidaţi bihoreni au participat miercuri la proba obligatorie a profilului. Cei mai mulţi, 4.466, au susţinut examenul la matematică. La geografie s-au înscris 1.445 de candidaţi, iar la istorie 230.

„Comisiile de examen nu au raportat comisiei judeţene nici un eveniment. Astfel, examenul s-a desfăşurat fără incidente”, a anunţat Daniel Negrean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor. Acesta a mai anunţat că timpul de multiplicare a subiectelor a fost între 15 şi 40 de minute, iar examenul a început între 9:25 şi 10:00. Numărul elevilor neprezentaţi la această probă a fost 11.

Ultimele probe

Bacalaureatul continuă azi cu proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, aceasta putând fi probă scrisă sau practică. Ultima zi de examen va fi vineri, când elevii vor susţine o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare (probă scrisă sau practică).

În 10 iulie, până la ora 16:00, se vor afişa rezultatele, iar între orele 16:00 şi 20:00 se vor putea depune contestaţiile. În perioada 11-13 iulie se va lucra la rezolvarea contestaţiilor, iar în 14 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Sesiunea septembrie

Cei care nu au reuşit să promoveze această sesiune mai au o şansă în septembrie. Înscrierile se vor face în perioada 17-21 iulie. Prima probă este programată în 21 şi 22 august. Ultima probă se va desfăşura la 1 septembrie, rezultatele finale urmând să fie afişate în 7 septembrie. Este important de ştiut faptul că în sesiunea din septembrie elevii vor susţine bacalaureatul doar la proba la care, iniţial, nu au obţinut nota de trecere.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !