Încă o „Noapte Albă” pentru orădeni

9Comentarii
ORADEA – Începutul lunii Mai sună promiţător pentru tinerii din întreaga ţară. A doua ediţie a evenimentului „Noapte albă” se va desfăşura simultan în 30 de oraşe ale ţării în noaptea de 4-5 mai.

Evenimentul, organizat de Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT) este conceput pentru tineri şi include diferite activităţi culturale şi sportive. Pe parcursul întregii nopţi, tinerii vor avea ocazia să participe la cele mai diverse activităţi. Fiecare va ovea posibilitatea de a participa la ceea ce vrea. Un alt aspect deloc de neglijat, este faptul că pe lângă mulţimea ofertelor, gratuitate este cuvântul magic al nopţii. Tinerii nu vor trebui să scoată nici un ban pentru întreaga distracţie.

 

De toate pentru toţi

Spectacole de stand-up comedy, spectacole de teatru, prezentări de filme, maraton de desene animate, paradă de costume de epocă, fanfară, festival de film francez de scurt metraj, precum şi maraton de fotbal pentru elevi şi studenţi. De asemenea, ANT doreşte să faciliteze accesul tinerilor la cultură, dar în acelaşi timp se va acorda importanţă şi culturii suburbane, tinerii putând să participe la spectacole de hip-hop, demosntraţii de break dance, graffiti, precum şi concursuri de paintball, face painting sau orientare turistică pe timp de noapte.

În Oradea, majoritatea acţiunile se vor desfăşura sub Pasajul Vulturul Negru, în Piaţa Unirii sau la sediul Direcţiei Judeţene de Tineret Bihor (str. Mihai Eminescu, nr. 11). Prima „Noapte Albă” a fost organizată în România, în 15 centre universitare în noaptea de 4-5 noiembrie a anului trecut.

Ioana Iuhas9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor