Încă o „Noapte Albă”

1Comentariu
ORADEA – Începutul lunii sună promiţător pentru tinerii din întreaga ţară. A doua ediţie a evenimentului „Noapte albă” se va desfăşura simultan în 30 de oraşe ale ţării în noaptea de 4-5 mai.

Evenimentul, organizat de Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT), este conceput pentru tineri şi include diferite activităţi cultural-sportive. Pe parcursul întregii nopţi, tinerii vor avea ocazia să participe gratuit la cele mai diverse activităţi. Fiecare va ovea posibilitatea de a participa la ceea ce vrea.

De toate pentru toţi

Spectacole de stand-up comedy, spectacole de teatru, prezentări de filme, maraton de desene animate, paradă de costume de epocă, fanfară, festival de film francez de scurtmetraj, precum şi maraton de fotbal pentru elevi şi studenţi. De asemenea, ANT doreşte să faciliteze accesul tinerilor la cultură, dar în acelaşi timp se va acorda importanţă şi culturii suburbane, tinerii putând să participe la spectacole de hip-hop, demonstraţii de break-dance, graffiti, precum şi concursuri de paintball, face-painting sau orientare turistică pe timp de noapte.

În Oradea, majoritatea acţiunilor se vor desfăşura sub Pasajul Vulturul Negru, în Piaţa Unirii sau la sediul Direcţiei Judeţene de Tineret Bihor (str. Mihai Eminescu nr. 11). Prima „Noapte Albă” a fost organizată în România în 15 centre universitare, în noaptea de 4-5 noiembrie a anului trecut.

Ioana Iuhas1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor