Încă puţin până la Revelion

Încă puţin până la Revelion
Noaptea dintre ani, o noapte de neuitat. Asta îsi doreste oricine cauta o oferta de Revelion. Pentru asta însa trebuie sa scoti din buzunar de la 50 de euro pâna la 3.000 de euro.

Agentiile de turism si hotelierii folosesc tot arsenalul în batalia pentru clienti. Ofertele de pe Internet merg pâna la a le da detalii potentialilor clienti despre locul unde pot face cumparaturi, ba chiar despre cât este de curat în împrejurimi.

Pentru cei grabiti, aflati pe ultima suta de metri în luarea unei decizii în ceea ce priveste petrecerea Revelionului, si nu numai, si care au ratat oferta Târgului de Turism, functioneaza o bursa virtuala. Târgul virtual pune în contact cererea cu oferta, e deschis permanent, prin intermediul sau putând sa te plimbi cu un click printr-o infinitate de standuri.

Mai ieftin afara

De la an la an, sustin specialistii în turism, diferenta de pret dintre statiunile de top din România si cele din Austria si Elvetia scad, chiar daca serviciile noastre sunt departe de standardele UE. Hotelierii îndeosebi sunt încurajati de faptul ca statiuni precum Poiana Brasov, Busteni, Predeal sunt luate cu asalt în aceasta perioada. „Preturile de pe Valea Prahovei sunt facute pentru hotelieri, spune Radus Tomescu, patronul Agentiei Euro Tour.

Cred ca aceste preturi sunt facute si cu risc, deoarece perioda Sarbatorilor de iarna se reduce la doua saptamâni, nu e vorba de un sezon ca vara. În general, oamenii se îndreapta spre turismul organizat. Sunt si variante de turism neorganizat, unde Revelionul de costa 50-60 euro, fara masa de Revelion. Poti sa-ti petreci apoi Revelionul pe un vas de cinci stele, toata noaptea muzica life, la Budapesta, cu 100 de euro”.

Bursasiu Veronica