Încă un scandal la Corvinul

Încă un scandal la Corvinul
Hunedoara – După cum se ştie, în jurul fotbalului din municipiul Hunedoara s-au creat în ultimii ani mai multe divergenţe, poate chiar scandaluri. Fie că echipele s-au numit simplu „Corvinul”, ori „Corvinul 2005”. Şi vrem s-o spunem de la început. Este păcat că în jurul unei echipe cu tradiţie în fotbalul românesc se ivesc asemenea momente cu totul neavenite.

De această dată scandalul a izbucnit între Florin Uscatu, finanţatorul principal al echipei „Corvinul 2005”, şi Consiliul Local Hunedoara, reprezentat prin primarul Nicolae Schiau. Şi totul a pornit de la bani, fireşte. Îndeobşte este bine cunoscut că în fotbal se rulează mulţi bani. Chiar în jurul unei echipe de Liga a II-a, cum este Corvinul 2005 Hunedoara. Florin Uscatu a declarat că el „a dat între 1,4 – 1,6 miliarde de lei pe lună echipei.

De aceea nu înţelege de ce primarul Schiau i-a spus că din lipsa fondurilor, nu mai poate să-i aloce cele 250 de milioane de lei lunar pentru plata utilităţilor. Ei bine, de aici a pornit toată tărăşenia. Uscatu mai susţine că din august trecut şi până în prezent a investit în club 16 miliarde de lei, iar pentru a-şi recupera o parte din bani va căuta un cumpărător.

Într-o conferinţă de presă de miercuri, primarul Nicolae Schiau a ţinut să precizeze că „nu există nici un conflict între mine şi Florin Uscatu. Consiliul local va respecta ceea ce a hotărât, adică să contribuie cu 20 la sută din cheltuielile clubului. Acest lucru înseamnă trei miliarde de lei pe an. Ne-am angajat să plătim cheltuielile pentru utilităţi. Cam 250 milioane de lei lunar. Dar ne-au venit facturi tot mai mari. Dar dacă Florin Uscatu vrea să vândă echipa, vom vedea ce va fi” – a spus primarul.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase