Ne orientam si invatam!

Le-au trezit gustul pentru activităţi în natură
Le-au trezit gustul pentru activităţi în natură
În perioada 25.06-29.06.2012 „Clubul sportiv de orientare” Madaras a organizat un proiect adresat copiilor comunei, pentru ca aceştia să-şi petreacă timpul liber într-un mediu liniştit care contribuie la creşterea calităţii vietii şi le asigură o mai bună stare de sănătate.

Scopul principal al clubului a fost orientarea turistică sportivă, promovarea şi practicarea activităţilor sportive, în special orientare sportiva pe plan local şi regional. Promovarea acestui sport s-a realizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar prin aplicarea unui sistem organizat de selecţie, pregătire şi participare în competiţii. Finalitatea e dezvoltarea activităţii de performanţă şi obţinerea de rezultate de prestigiu, astfel valorificând aptitudinile individuale ale copiilor. În fiecare zi din calendarul evenimentului s-au desfăşurat diferite activitati si concursuri.

Excursie

Un eveniment atractiv a fost excursia la Moneasa cu doua grupe de începători şi avansaţi (25 copii) organizată în memoria profesorului Davidhazy Coloman, 65 de ani de la prima participare a unor sportivi din România la competiţii internaţionale conduşi de acesta. Acolo copiii s-au plimbat pe lac cu hidrobicicletele şi cu bărcile, iar la sfârşit au prăjit slanina si au degustat sandvisurile facute de insotitori. Proiectul s-a incheiat cu o festivitate si un concurs la Goroniste cu participarea primarului comunei Tiurbe Dan si ing Madear Moisa ( Ocolul Silvic Tinca). Intreaga activitate a fost condusa de d-na profesor coordonator a scolii cu clasele I-VIII Ianoşda, Balogh Ildiko sprijinita de presedintele clubului din Austria domnul Perje Csaba si un membru din Ungaria, fost campion la orientare.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !