Ne vizitează firme din Croaţia

1Comentariu
Ne vizitează firme din Croaţia
Afacerişti din Croaţia, judeţul Osijek, vor vizita România în perioada 1-2 iunie. Vizita celor 11 firme croate se încadrează în Programul de promovare a relaţiilor comerciale dintre Croaţia şi România.

Misiunea economică este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Osijek.
Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor va găzdui, la data de 2 iunie, un workshop, constând în întâlniri bilaterale între membrii delegaţiei şi oamenii de afaceri români interesaţi. „Firmele din Croaţia acoperă diverse segmente ale sferei economice”, a spus Constantin Badea, directorul executiv al CCI Bihor. Oportunităţi variate


Este vorba despre firme care se ocupă cu distribuirea de ciocolată, biscuiţi şi băuturi alcoolice, achiziţia de lapte-praf, distribuţie de ţigle şi cărămizi, de pluguri mecanizate, maşini de semănat, cultivatoare, uşi termoizolante, materiale de construcţii, perii cu diferite întrebuinţări etc. „Nu se percep taxe pentru participare, dar vor fi acceptate, cu prioritate, firmele care răspund interesului exprimat de societăţile croate”, a specificat Constantin Badea.

Afaceriştii bihoreni care vor să participe la întâlnirea cu delegaţia croată trebuie să completeze o fişă de participare, pe care să o depună la CCI Bihor până la data de 22 mai. Firmele selectate vor fi contactate în timp util, cu informaţii vizavi de orarul şi programul zilei de 2 iunie. Persoanele interesate pot obţine relaţii suplimentare, telefonic, la numerele 0259/417.807 sau 0359/414.557.

Claudia Curta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor