Neajunsuri în fotbalul judeţean

Neajunsuri în fotbalul judeţean
Deva – Joi, la Deva, biroul executiv al Asociaţiei Judeţene de fotbal a analizat felul în care s-a organizat şi desfăşurat turul din această ediţie a campionatelor de fotbal din Liga a IV-a, judeţean, juniori C, D şi E.

Din raportul prezentat cu acest prilej de Doru Toma, secretarul AJF, şi din discuţiile purtate, a reieşit că, în general, în această perioadă, nu au existat probleme deosebite, ceea ce dovedeşte o mai bună conlucrare a instituţiei cu conducerile echipelor, cu primăriile, precum şi o mai mare responsabilitate a acestora.

Cu toate acestea, în fotbalul judeţean există o seamă de neajunsuri „care persistă de ani de zile şi pe care încă nu am reuşit să le înlăturăm”. S-a arătat astfel că, la multe partide, şedinţele tehnice nu sunt ceea ce trebuie să fie, iar oamenii de ordine sunt căutaţi de conducerile asociaţiilor doar cu puţin timp înainte de începerea meciurilor. Mai mult decât atât, unii dintre ei sunt mai recalcitranţi decât spectatorii. Au fost cazuri în care aceştia au înjurat, ameninţat şi chiar au încercat să lovească arbitrii!

De asemenea, înaintea partidelor nu se inspectează terenul şi vestiarele (sunt şi cazuri în care nici nu există vestiare), iar asistenţa medicală este impropriu asigurată, ori chiar deloc. „Toate acestea le ştim, dar de dragul de a avea echipe în campionat închidem ochii, ne bucurăm că nu am avut evenimente deosebite şi mergem mai departe”, se arată, între altele, în raportul prezentat.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase