Neatent, a plătit cu viaţa

Viata omului se dovedeste înca o data fragila pe sosele. Un autoturism în care se aflau doua persoane a fost spulberat de un tir sâmbata dimineata în localitatea Marghita. Soferul, în vârsta de 39 ani, a decedat pe loc, iar pasagera din autoturism a ajuns la spital, scapând cu leziuni relativ usoare.

Sâmbata dimineata, în jurul orei 6:30, E.A.I. (39 ani), din Viisoara, conducea autoturismul Dacia 1310 pe strada Tudor Vladimirescu din Marghita. Ajuns în intersectia cu strada principala, soferul autoturismului nu s-a asigurat si a patruns fara sa acorde prioritate. Moment în care a fost lovit din lateral de un autotractor Volvo. Politistii rutieristi au stabilit ca B.L.N. (34 ani), din Marghita, conducea regulamentar autotractorul în momentul producerii accidentului.


În urma impactului violent, soferul Daciei a suferit leziuni multiple si a decedat pe loc. Pasagera L.I. (33 ani) a suferit leziuni multiple si a fost transportata la spital, pentru îngrijiri medicale. Cercetarile continua pentru stabilirea exacta a împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

Sebastian Kovacs