„Nedreptatea ne-a inverşunat”

„Nedreptatea ne-a inverşunat”
ORADEA, BUCURESTI - FR Polo nu a reacţionat în niciun fel la memoriul înaintat joi de către conducerea CS Municipal, referitor la reducerea sancţiunii aplicate jucătorului dinamovist Brlecic. Reamintim, croatul Brlecic a fost suspendat iniţial pentru trei etape de către Comisia de disciplină a FR Polo, pentru injurii aduse arbitrilor.

Ulterior, Biroul federal al FR Polo, întrunit într-o şedinţă de urgenţă, a redus suspendarea lui Brlecic la o singură etapă, el fiind astfel bun de joc pentru a doua partidă dintre CSM Leonardo şi Dinamo.
Niciun răspuns oficial
„Din păcate, conducerea federaţiei nu a catadicsit să ne trimită vreun răspuns oficial la protestul nostru. În aceste condiţii, am decis să facem un memoriu şi către preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, domnul Octavian Belu. Este păcat că Federaţia Română de Polo favorizează în mod clar clubul Dinamo, în detrimentul Oradiei”, ne-a declarat ieri directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan.
Protestul oficial al clubului orădean a rămas aşadar fără răspuns din partea conducerii federaţiei.

Este lesne de înţeles cât de imparţial şi de obiectiv poate fi Biroul federal, din moment ce din el nu face niciun reprezentant al echipelor din afara Capitalei! Întrebat dacă protestul clubului orădean va merge până la neprezentarea echipei CSM Leonardo în partidele cu Dinamo, directorul Petruţ Drăgan a negat această posibilitate.
Sprijinul suporterilor
„Noi nu am dorit să ameninţăm federaţia cu retragerea din campionat. Acest protest a fost doar un răspuns la hotărârile inconsecvente ale Biroului federal. În condiţiile create, considerăm că în acest campionat câştigătorul este stabilit deja în birourile federaţiei, şi nu în bazin. Această nedreptate nu va face altceva decât să înverşuneze şi mai mult echipa noastră. Dorim să câştigăm ambele partide cu Dinamo, fapt care ar avea o mare importanţă pentru noi în economia clasamentului”, a spus oficialul orădean.
Partidele CSM Leonardo – Dinamo au loc la Bazinul olimpic „Ioan Alexandescu” azi, de la ora 18, respectiv mâine de la ora 10. Intrarea spectatorilor este liberă. Directorul Petruţ Drăgan face un apel către suporterii poloului orădean, pe care îi doreşte alături de CSM Leonardo în derby-urile cu principala contracandidată la câştigarea titlului.

„Îi aşteptăm pe suporterii echipei noastre în dificilele întâlniri cu Dinamo. Să dovedim că Oradea rămâne în continuare capitala poloului românesc, să dovedim că suntem mai buni decât Dinamo, cu toate tertipurile şi subterfugiile la care apelează”, a declarat directorul CS Municipal.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase