Negociaza cu bancherii, pentru politisti

3Comentarii
Negociaza cu bancherii, pentru politisti
bihoreni înglodaţi în credite bancare au şanse să o ducă puţin mai uşor dacă şefii lor vor reuşi să negocieze cu bancherii.

Ministrul de Interne Traian Igas ar fi dat dispoziţie şefilor de la inspectoratele de politie din ţară ca până în data de 8 octombrie să îi transmită situaţia negocierii cu bancherii locali pentru reesalonarea ratelor bancare ale poliţiştilor sufocaţi de credite.

Propunerea aparţine chestorului principal Petre Tobă, şeful Poliţiei Române care a sugerat ca inspectorii şefi să negocieze cu „reprezentanţii filialelor bancare, pentru a identifica soluţii referitoare la reevaluarea costurilor totale ale creditelor, amânarea sau reducerea frecvenţei plăţilor (rate şi dobânzi aferente creditului) ori reeşalonarea sau refinanţarea creditelor în raport cu veniturile actuale ale poliţiştilor şi în concordanţă cu reglementările interne ale băncilor”.

Ioana Indrieş, de la Biroul de presă al Poliţiei Bihor, a relatat că inspectorul şef Adrian Bucur a început discuţii cu reprezentanţii unor bănci din Oradea, pentru a găsi împreună o soluţie bună pentru poliţiştii cu datorii mai mari la creditele bancare, funcţie de politica fiecărei bănci.

Cătălin Simuţ, de la Biroul de Presă al Poliţiei de Frontieră Bihor, a relatat că la nivelul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Bihor nu a sosit nicio circulară sau dispoziţie care să prevadă ca până în data de 8 octombrie să fie trimise rezultatele negocierilor sau listele cu poliţiştii care vor reeşalonarea creditelor. Simuţ a relatat însă că e posibil că şeful Poliţiei de Frontieră Bihor să discute şi el cu reprezentanţi ai băncilor de luni încolo, după ce va reveni din concediu.

În Bihor lucrează în jur de 1500 de poliţişti la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor şi aproape 700 de poliţişti la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor.

O.Ş.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor