Nemţii caută bucătari, barmani şi ospătari. Vezi aici condițiile de selecție

De Dan Birta
Nemţii caută bucătari, barmani şi ospătari. Vezi aici condițiile de selecție
Bihorenii calificaţi în meseria de bucătar, barman şi ospătar au şansa de a se angaja în Germania pe un salariu lunar de 1.500 de euro brut, plus alte bonusuri.

Condiţia de bază, pe lângă calificarea în meseriile amintite, este cunoaşterea limbii germane. Pe site-ul mobilităţii europene – Eures, au fost postate mai multe anunţuri de angajare de persoane în Germania pe posturile amintite. Este vorba de trei posturi de bucătari, trei posturi de bucătari grill, doi barmani şi 15 ospătari.

Facilităţi

Dupa şase luni de la angajare se oferă o primă pentru concediu şi pentru Crăciun. Pentru început (maxim şase luni) cazarea este asigurată, iar apoi angajatorul oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Masa este asigurată, în timpul programului de lucru. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu program normal de lucru de 40 ore/săptămână. Se lucreaza în schimburi; în zilele de weekend programul de lucru este în intervalul orar 11:00 – 00:00.

Persoanele interesate, care corespund cerinţelor ofertei de muncă, se pot adresa consilierului Eures de la AJOFM Bihor pentru a primi formularele de aplicare. Cele doua formulare trebuie completate la calculator. Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicaţiilor vor fi contactate telefonic în vederea verificării cunoştinţelor de limba germană. Doar candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor fi invitaţi la selecţia care se va organiza în luna septembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !