Nemulţumit de manevrele unor direcţii din Primărie

Nemulţumit de manevrele unor direcţii din Primărie
Pedistul Nicusor Lepadatu, presedinte al Comisiei juridice si pentru administratie publica locala din cadrul Consiliului Local Oradea, s-a aratat joi nemultumit de modalitatea de lucru a unor directii ale municipalitatii.

Vicepresedinte al PD Bihor si un veteran între consilierii locali, Lepadatu s-a declarat contrariat de faptul ca unele proiecte de hotarâri sunt „bagate sub nasul consilierilor”, chiar înainte de începerea sedintelor de plen ale Legislativului local, fara sa aiba, de cele mai multe ori, o documentatie justificativa viabila.

„Primim materiale înainte de sedinta comisiei de specialitate, în timpul sedintei de comisie si chiar înainte de sedintele de plen!”, a subliniat Lepadatu, adaugând ca intentioneaza sa poarte o discutie cu primarul Petru Filip si cu secretarul general, Florian Dacin.

O practica la moda

Întrebat cu câte astfel de proiecte de hotarâri, puse în ultima clipa pe masa alesilor locali, a avut de-a face, Lepadatu nu a stat pe gânduri: „10 – 15!

„Aceste proiecte, înscrise în ultima clipa pe ordinea de zi, sunt dezbatute ultimele. Se merge pe ideea ca consilierii s-au plictisit deja si vor ridica oricum mâna”, a tinut sa sublinieze Lepadatu.

Rugat sa dea exemplu de directii care procedeaza în acest fel, Nicolae Lepadatu a vorbit despre Directia Patrimoniu, nominalizându-l pe directorul executiv adjunct, Mircea Sabau.

Chestionat daca nu se teme de eventualele „pedepse” din partea sefilor sai pe linie de partid în urma pozitiei sale, Nicusor Lepadatu a declarat: „Eu nu depind de nimeni”.

Calin Corpas