Nemulţumiţi 25 de ani pentru că au locuit pe o stradă plină cu gropi

DEVA – Încă din 1982 locatarii de pe strada Aleea Parcului din Deva au umblat cu jalba-n băţ pe la Primăria Deva cerând executarea asfaltării străzii lor.

În toţi aceşti ani au adunat un dosar destul de cuprinzător de cereri şi răspunsuri la cererile formulate, au bătut drumul primăriei recurgând la audienţe peste audienţe, intervenţii pe toate căile şi, în ultimii ani, chiar la ameninţări adresate edililor prin care făceau cunoscut faptul că aceştia nu se ţin de cuvântul pe care şi-l dădeau în vederea rezolvării problemei.

Tot ce făceau cei de la primărie era atent monitorizat. Devenii de pe strada amintită au ajuns să ştie unde se făceau, zilnic, asfaltări de străzi în Deva, aşteptând înfriguraţi un semn bun şi pentru rezolvarea gropilor din asfaltul care le dădea dureri de cap!

Cei care au autoturisme se plângeau, oamenii mai în vârstă nu mai suportau să ocolească gropi, chiar şi pe o stradă atât de mică cum este Aleea Parcului, copiii se poticneau cu maşinuţele, tricicletele sau rolele. Acum, după 25 de ani, cei care mai locuiesc pe strada amintită, au ajuns să fie mulţumiţi că s-a asfaltat. Viceprimarul Florin Oancea şi-a dat cuvântul că va face acest lucru şi l-a făcut! A fost nevoie doar de o singură zi, pentru cei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Hunedoara, şi problema a fost rezolvată!

„Pentru devenii de pe Aleea Parcului a fost „o zi de însemnat în calendar„Acum ar mai fi de finalizat câte ceva pe această stradă! Sperăm că un va mai dura încă atâţia ani!„ spunea ing. Nicolai Nadă, cel care s-a zbătut atâţia ani ca peştele pe uscat şi care şi-a văzut visul cu ochii.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase