Înjunghiată fără motiv

Înjunghiată fără motiv
Călan – În urmă cu două seri, Anamaria Mate, de 16 ani, din Călan, a fost înjunghiată de o cunoştinţă, fără să ştie nici acum un motiv pentru care să i se întâmple o asemenea tragedie. Forţată să ajungă într-un loc întunecos, fata a simţit dintr-o dată că este înjunghiată în mai multe locuri. A scăpat doar la intervenţia unui locatar dintr-un bloc care a strigat la băiat, iar acesta şi-a lăsat victima şi a fugit de la locul faptei.

„Era puţin trecut de 20,45 şi mergeam spre casă. M-am oprit să-mi salut colega de muncă, la snack-ul unde mă angajasem de mai puţin de o lună. Când am ieşit, am auzit paşi în spatele meu, dar nu le-am dat importanţă. Când paşii s-au înteţit, m-am întors şi l-am văzut pe băiat. Nu m-am speriat pentru că-l ştiam liniştit. În spatele liceului s-a aruncat la gâtul meu şi mi-a spus să merg cu el”, spune Anamaria.

Forţată să ajungă într-un loc întunecos, fata a simţit dintr-o dată că este înjunghiată în mai multe locuri. A scăpat doar la intervenţia unui locatar dintr-un bloc care a strigat la băiat, iar acesta şi-a lăsat victima şi a fugit de la locul faptei.

Transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Hunedoara, tânăra a fost diagnosticată cu plăgi înţepate nepenetrante, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol.

La mai puţin de 48 de ore de când a agresat-o pe Anamaria Mate, tânărul se află deja în stare de libertate şi gata să mai facă victime. Aceasta e părerea fetei care încă nu-şi revine psihic după şocul suferit.

„Mi-e frică să mai ies pe stradă de acum încolo. Nu pot să cred că i-au dat drumul. Ei spun că nu am făcut plângere şi prin declaraţie nu pot să-i facă nimic. Astăzi m-am simţit mai bine şi am reuşit să fac plângerea. Sper să plătească, pentru că nu vreau să mai sufere nimeni”, spune Anamaria.

“Poliţia a identificat agresorul căruia i s-a întocmit dosar penal. Este deocamdată încadrat la Legea 61/1991. Pentru o altă încadrare juridică tânăra trebuie să facă plângere, după care, în funcţie de numărul de zile de spitalizare, i se va schimba încadrarea juridică”, declară inspector principal Magda Popa, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Ina Jurcone
Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !