Înnoiesc cărţile de imobil

ORADEA – Poliţia de Proximitate anunţă că se pot obţine gratuit cărţi de imobil noi, în locul celor vechi sau deteriorate. „Indiferent că este vorba de un bloc de locuinţe sau de o casă particulară singură în curte, fiecare imobil trebuie să aibă coform legii o astfel de carte, în care se trec toţi locatarii.

Cărţile de imobil nu au termen de valabilitate, dar dacă sunt deteriorate ele trebuie schimbate. Acestea se distribuie gratuit responsabililor pe baza actului de identitate”, spune agentul-şef Florian Bogole, coordonatorul Compartimentului Poliţiei de Proximitate.
Cartea de imobil se întocmeşte şi se actualizează de către proprietar sau de administratorul asociaţiei de proprietari. Conform legii, responsabilul cărţii de imobil are obligaţia să înscrie, pe baza actului de identitate, persoanele care domiciliază sau au reşedinţă în imobilul respectiv şi să o prezinte, la cerere, poliţiştilor sau serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor.
Cei interesaţi de înnoirea cărţii de imobil se pot adresa poliţiştilor de proximitate, la sediul de pe Calea Aradului nr. 6 sau la tel. 403.612. Programul de eliberare a cărţilor de imobil este de luni până vineri, între orele 8:30-16:30.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !