„Noapte Albă” de distracţie la Deva

„Noapte Albă” de distracţie la Deva
DEVA – Sâmbătă spre duminică noaptea nu doarme nimeni la Deva. Suntem invitaţi la „Noaptea Albă pentru Tineri”. De la ora 19, timp de şapte ore, este programat un maraton de acţiuni culturale şi sportive.

Vom avea  concursuri demonstrative de role, skate-board, biciclete, meciuri de fotbal în nocturnă pe suprafeţe artificiale, recitaluri ale unor trupe locale şi ale Cristinei Rus. Consiliile locale ale elevilor se vor prezenta pentru dumneavoastră. Organizator este Direcţia Judeţeană pentru Tineret Hunedoara în parteneriat cu Instituţia Prefectului Hunedoara, Primăria Deva, Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani, Inspectoratul Şcolar, Centrul Judeţean Antidrog şi mai multe structuri asociative de tineret.

La Deva, evenimentul va avea loc în piaţa de la poalele Dealului Cetăţii şi va fi precedat de prezentarea, pentru tineri, a piesei de teatru „Revelion la Terzo Mondo”. Spectacolul va fi susţinut la sala Studio a Teatrului de Artă Dramatică, începând cu ora 18.00, iar intrarea este liberă.

 Şi la Petroşani
„Noaptea Albă pentru Tineri” are loc şi la Petroşani cu începere de la ora 19. Manifestarea de la Petroşani va avea loc în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi va avea inclusă în program şi o demonstraţie de căţărare în nocturnă a echipei Salvamont din localitate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase