Noi aliniaţi pentru excelenţă

Noi aliniaţi pentru excelenţă
Alte patru categorii de excelenta si-au facut publice listele cu nominalizati, acestea fiind depuse la Primarie, la Serviciul de Imagine si Mass-Media, organizator al Galei Excelentei în 2005.

Astfel, categoria care a gâdilat si atins cele mai multe orgolii, mass-media, si-a pus pe tapet nominalizatii la excelenta: caricaturistul Ovidiu Pascu, jurnalistul de radio Stelian-Radu Cacuci si redactorul Szilagy Aladar. Acestia au fost alesi de juriul condus de premiantul de anul trecut, Szucs Laszlo, dintr-o lista de propusi mai lunga de 20 de propuneri. Mult mai usor

Nu la fel de greu au fost de ales nominalizatii pentru categoria acte de curaj si devotament în slujba comunitatii, care nu au adunat, în final, decât doua propuneri, care ulterior s-au transformat si în nominalizari: Lucian Nistor si Cristian Cristorean.

Pentru excelenta la categoria managementul afacerilor, cel care merita cel mai mult titlul în acest an va fi ales dintre oamenii de afaceri Ioan Micula, Paulissen Mark si Traian Urda.

Câstigatorul premiului pentru excelenta în învatamântul preuniversitar se va decide în seara zilei de 15 decembrie, cu ocazia Galei Excelentei de la Teatrul de Stat, dintre nominalizatii Dorel Tifor, Anita Luncan si Bartos Elekes Istvan.

Cristina Ghilea

 

Taguri: