Noi chestionare pentru viitorii şoferi

3Comentarii
Noi chestionare pentru viitorii şoferi
Deva – Viitorii şoferi nu au motive să se teamă de noul Cod Rutier, care va intra în vigoare vineri. Au fost stabilite deja un set de întrebări legate de prevederi ale noii legislaţii rutiere, iar în fiecare chestionar deja existent urmează să fie inclusă câte una sau două dintre acestea.

Pentru a nu perturba procesul de examinare, toate chestionarele vor fi reactualizate în cele trei zile nelucrătoare de la sfârşitul acestei săptămâni: vineri, sâmbătă şi duminică. Aşadar, examinările se vor derula după programul normal, dar pe baza noilor chestionare.

Noi întrebări
Cei care vor susţine examene de săptămâna viitoare, vor găsi printre vechile întrebări şi altele noi, care se referă la acele prevederi ale Codului Rutier legate de viteză, depăşire, consum de alcool, portul centurii de siguranţă, respectarea culorilor semaforului sau reguli care trebuie respectate la trecerile de pietoni.

Dosarul pe care candidaţii trebuie să-l prezinte poliţiştilor nu mai trebuie să conţină, obligatoriu, nici diploma de studii şi nici documentul prin care se atestă că este apt din punct de vedere psihologic pentru a conduce un vehicul.

Noua lege prevede că viitori şoferi trebuie să prezinte acest ultim document reprezentanţilor şcolilor de şoferi înainte de a începe cursurile de pregătire. Mai mult, examenul pentru obţinerea permisului de conducere poate fi susţinut şi „la locul de reşedinţă al solicitantului”, nu doar la cel de domiciliu cum se întampla până acum.

Mihaela Tămaş3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor