Noi demisi la Universitate

Noi demisi la Universitate
ORADEA – Numărul celor aflaţi în incompatibilitate de funcţie după alegerile generale de la Universitatea din Oradea este în scădere după ce mai mulţi profesori au hotărât care este poziţia pe care doresc să rămînă.

Astfel, numărul celor care şi-au soluţionat situaţia a crescut la şapte din cei 11 care erau la finalizarea procesului electoral.

Demisiile înregistrate de la sfârşitul săptămânii până la acest moment au fost pentru renunţarea la postul de şef de catedr pentru posturile de decan, prodecan sau prorector. Până acum au renunţat la şefia de catedră pentru decanat Ioan Sabău (prodecan la Ştiinţe Socio-Umane), Floare Chipea (decan Ştiinţe Socio Umane), Aurora Mancia (Arhitectură şi Construcţii), Vasile Bara (protecţia Mediului) şi Constantin Bungău (Ingineri Managerială şi Tehnologică).

Ceilalţi demisionari sunt Elena Bonchiş care a ales să rămână prorector în detrimentul conduerii catedrei de Psihologie, Ioan Felea care a rămas cu postul de proretor, iar Ioan Horga a renunţat la funcţia de şef de catedră, dar mai trebuie să aleagă între funcţia de decan la Istorie Geografie şi prorector.

Cei care nu au ales până acum trebuie să ştie că termenul pentru clarificarea situaţiilor de incompatibilitate este 25 martie, iar dacă până la această dată nu se hotărăsc vor fi demişi din fucnţia care i-a adus în această situaţie (ultima funcţie pe care au fost aleşi).

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !