Noi directori la Departamentele Universitatii Oradea

De Crina Dobocan
Noi directori la Departamentele Universitatii Oradea
Şapte directori de departamente au fost validaţi în şedinţa de marţi a Senatului Universităţii din Oradea.

„Noii directori ocupă aceste posturi urmare a demisiei vechilor directori, care au avut de ales între funcţia de director de departament şi cea de prorector, decan sau prodecan. Altfel s-ar fi aflat în incompatibilitate”, a precizat Diana Pătru, referent în cadrul Biroului de Comunicare al Universităţii din Oradea.

Astfel, nou director al Departamentului de Sociologie, Asistenţă Socială şi Filosofie din cadrul Facultatii de Ştiinte Socio-Umane este conf. univ. dr. Sergiu Bălţătescu. Acesta ocupă această funcţie ca urmare a demisiei prof. univ. dr. Floare Chipea care a ocupat postul de decan al aceleiaşi facultăţi.

Director nou are şi Departamentul de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, în persoana conf.univ.dr. Mirela Pater.

În funcţia de director al Departamentului de Construcţii din cadrul Facultăţii de Construcţii şi Arhitectură a fost instalată Mihaela Toadere, ca urmare a demisiei conf. univ. dr. Marcela Prada, care a ocupat postul de prorector al Universităţii din Oradea. Şef-lucrări dr. Gabriela Cîmpan este

noul director al Departamentului de Cadastru-Arhitectură din cadrul Facultăţii de Construcţii în locul prof.univ.dr. Aurora Mancia, care a ales funcţia de decan la această facultate.

După demisia conf. univ. dr. Daniela Zăpodean, prodecan la Facultatea de Ştiinţe Economice, funcţia de director al Departamentului de Finanţe-Contabilitate i-a revenit conf. univ. dr. Emil Chirilă.

Aceiaşi opţiune – cea de prodecan la Ştiinţe Economice, a ales-o şi Maria-Madela Abrudan, locul ei la departamentul de Management-Maketing din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice fiind ocupat de conf.univ.dr. Dorin- Cristian Coita.

Schimbări au avut loc şi la Departamentul de Afaceri Internaţionale din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, unde conf. univ. dr. Liana-Eugenia Meşter este noul director după ce conf. univ. dr. Nicoleta-Georgeta Bugnar a ocupat postul de prodecan al aceleiaşi facultăţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !