Noi magazine și un program special de sărbători la Crișul Shopping Center

Reactualizat la:
Noi magazine și un program special de sărbători la Crișul Shopping Center
Diverse noi magazine și servicii sunt disponibile acum pentru clienții centrului comercial orădean, iar luna decembrie vine cu un program special de sărbători și două inaugurări.

Program special de sărbători

Pe parcursul lunii decembrie, Crișul Shopping Center va fi deschis și în zilele de DUMINICĂ (1, 8, 15, 22, 29 decembrie), în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar în ajun de Crăciun și de Anul Nou vă va aștepta cu drag pentru ultimele cumpărături până la ora 18:00. În zilele de 25, 26 decembrie și 1, 2 ianuarie, centrul comercial va fi închis. În toate celelalte zile, programul este cel obișnuit, respectiv 10:00 – 21:00.

Ultimele noutăți

Sala de sport FIT4U de la etajul 3 al Crișul a devenit în adevăratul sens al cuvântului un Fitness, Health & Beauty Center cu servicii complete. Sălii de fitness i s-a adăugat zona de Crossfit, zona SPA, unde clienții se pot relaxa și recupera în jacuzzi, saună, baia de aburi sau salină, un salon de masaj de diferite feluri (de recuperare, relaxare, anticelulitic, sportiv, cu bețe de bambus) și un salon de bronzare de ultimă generație.

Biosun Green Tanning Studio & Nail Bar este un concept inovativ care pune la dispoziția clienților săi cabine de bronzat moderne și servicii de manichiură. În viitorul apropiat, FIT4U Crișul va amenaja chiar și un loc de joacă pentru copii, pentru a sări în ajutorul tutror părinților ce au nevoie de câteva ore de respiro.

La parterul centrului comercial a fost inaugurat săptămâna trecută un nou magazin DESIDEA. Binecunoscutul și îndrăgitul brand își așteaptă clienții cu o gamă foarte variată de produse, de la obiecte de artizanat și cadouri haioase, până la pahare de cristal Bohemia sau alte obicte de menaj prețioase. De asemenea, magazinul oferă serviciul de împachetare a cadourilor, atât de util în luna decembrie.

În galeria comercială de la subsolul Crișul s-au mai deschis un magazin pentru animale, PetShop Opportuno, carmangeria cu produse bio, pregătite după rețete tradiționale, Din Cămara lui Ion, GxS – Accesorii pentru telefoane mobile și Coffein.ro, un magazin ce comercializează diverse sortimente de cafea aromată proaspăt prăjită și o multitudine de ceaiuri naturale.

Va urma…

În prima jumătate a lunii decembrie, Brioșeria Gloria se va deschide la subsolul Crișul Shopping Center. Clienții vor putea savura brioșe, prăjituri brownies, cheesecake, ciocolată de casă, deserturi raw-vegane, ciocolată caldă și alte bunătăți, întru-un cadru de poveste. Puțin mai târziu în luna decembrie urmează să fie inaugurată și farmacia naturistă VitaMIX, poziționată tot în cadrul galeriei comerciale de la subsol.

Cum ajungem la Crișul?

Pentru clienții Crișul Shopping Center care obișnuiau să ajungă la centrul comercial cu tamvaiul pe rutele momentan întrerupte (până pe 13 iunie 2020), OTL pune la dispoziție autobuze, după cum urmează:

În apropierea Crișul Shopping Center, pe durata întreruperii circulației tramvaielor pe tronsonul Piața Emanuil Gojdu – Gara Centrală – Parc Olosig, au stații următoarele linii de autobuz: T3, 13, 17, 30, 32 și 34.

Linia T3 – autobuzele opresc în stația de tramvai Crișul la deplasarea spre Piața Emanuil Gojdu și în stația de autobuz Crișul de lângă spital, la deplasarea spre Gara Centrală.

Linia 13 – traseul nu se modifică; autobuzele opresc in stațiile Policlinica, situate la intrarea pe str. Louis Pasteur.

Linia 17 – autobuzele opresc permanent spre Gara Centrală în stația de autobuz Crișul situată lângă spital și numai pe durata înteruperii circulației tramvaielor, in stațiile de tramvai Podul Dacia la deplasarea spre Gara Centrală și în stațiile Crișul și Podul Dacia, la deplasarea spre Velența.

Linia 30 – traseul nu se modifică și numai stația de autobuz Crișul (spre Gara Centrală) este în traseu.

Liniile expres 32 și 34 au fost înființate pentru transportul angajaților la/de la Parcul industrial 1 Oradea. Pe aceste linii sunt planificate un nr. redus de curse/zi. Ele pot fi utilizate si de alți călători. Traseele acestor linii nu se modifică, iar autobuzele opresc în stația de autobuz Crișul la deplasarea spre Gara Centrală. Spre Piața Emanuil Gojdu numai linia 34 are stația Liceul de Arte în traseu.

Programele de circulatie ale tuturor liniilor de autobuz urbane, curse regulate pot fi vizualizate pe site-ul OTL-S.A.: http://www.otlra.ro/reteatransport/autobuze/grafic.

Centrul comercial Crișul vă urează sărbători fericite și vă așteaptă cu drag la cumpărături, promițând ca anul viitor să continue seria modernizărilor și a inaugurărilor.

Advertorial! Hb: 3106190Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !