Noi membri în clubul motocicliştilor

Noi membri în clubul motocicliştilor
ORADEA – Printre membrii Rebel Bikers MCI, clubul motocicliştilor orădeni, se numără de duminică şi Alexandru Lungu. Duminică după-amiaza, la sediul firmei Pyrostop, a avut loc Adunarea Generală a asociaţilor Clubului Rebel Bikers MCI.

„Spre marea noastră bucurie, am avut şi musafiri la adunare, marea lor majoritate aflând de întâlnirea noastră de pe site-ul Bihon şi din Jurnal bihorean. Surpriza a fost cu atât mai plăcută, când s-au înscris patru noi membri în club, printre care şi Alexandru Lungu, campion mondial la judo”, spune Marius Vrăbieş, vicepreşedintele Rebel Bikers MCI.

Merg la Cluj
În cadrul reuniunii de duminică s-a votat introducerea formularului şi cererii de înscriere în club, precum şi a unei fişe individuale a membrilor clubului. De asemenea, a fost analizat viitorul regulament intern. Motocicliştii orădeni au contactat Uniunea Cluburilor Motocicliştilor din România (UCMR), fiind invitaţi la Adunarea Generală ce va avea loc în weekend la Cluj, pentru a stabili detaliile legate de afiliere.

„În cadrul acestei adunări se va stabili şi data pentru întâlnirea tuturor motocicliştilor de anul viitor, pe care am vrea să o organizăm noi la Oradea. Am stabilit ca la Cluj să meargă preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi ai clubului nostru, iar detaliile de la adunarea UCMR le vom comunica în presă”, mai spune Marius Vrăbieş.
Motociliştii au mai pus la punct duminică şi detaliile legate de petrecerea de Revelion, Rebel Bikers New Year Party, pe care clubul o organizează şi la care s-au înscris deja 20 de persoane.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase