„Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa”

„Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa”
Petroşani – La Jiul Petroşani continuă divergenţele între unii jucători şi conducerea clubului. Ilie Bălănescu, directorul executiv al echipei Jiul Petroşani, a declarat recent că atacantul Bogdan Vrăjitoarea a făcut o mare greşeală dacă a negociat cu o altă echipă fără să se consulte cu conducerea clubului.

Oficialul spune că Vrăjitoarea va suporta consecinţele în cazul în care se va adeveri că a discutat despre transferul său la Ceahlăul Piatra Neamţ.

„Nu ştim nimic precis până în prezent, dar dacă se va adeveri că Vrăjitoarea a negociat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, atunci va suporta consecinţele. El nu trebuie să uite, şi nici alţii, că este jucătorul Jiului până în vara anul 2007”, a precizat Bălănescu.
De asemenea, oficialul clubului petroşănean a mai spus că fotbaliştii Alin Paleacu, Adrian Drida, Adrian Ilie, Dan Găldean şi Bogdan Vrăjitoarea, care declaraseră că intenţionează să depună memorii la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liberi de contract deoarece nu le-au fost acordate drepturile contractuale de aproximativ trei luni, sunt liberi să-şi depună memorii la Federaţie dacă aceasta le este dorinţa. „Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa”, a mai declarat Ilie Bălănescu.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase