Noi parcări şi semafoare

Noi parcări şi semafoare
Deva – Necesitatea asigurării unui număr cât mai mare de locuri de parcare în municipiul Deva a determinat autorităţile locale să ia decizia continuării programului de realizare a acestui gen de investiţii iar sistemul de semaforizare din municipiul Deva va fi reabilitat cu fonduri de la bugetul local.

Parcări

Consiliul Local a aprobat ca lucrările să continue pe sectorul de drum de pe Bulevardul 22 Decembrie, între Liceul Auto şi bulevardul Nicolae Bălcescu. Conform studiului de fezabilitate prezentat consilierilor locali, valoarea lucrărilor de construcţie se ridică la 438.320 de lei.

De asemenea, consilierii au mai aprobat finanţarea lucrărilor de amenajare a parcărilor paralele de pe bulevardul M. Kogălniceanu, între bulevardul Decebal şi Drumul Naţional 7. Valoarea estimată a proiectului se ridică la 541.000 de euro, finanţarea investiţiei fiind asigurată din bugetul local al Primăriei Deva.

Semafoare

Sistemul de semaforizare din municipiul Deva va fi reabilitat cu fonduri de la bugetul local. Valoarea lucrărilor este estimată la 1,27 milioane lei noi, conform studiului de fezabilitate comandat de autorităţile locale.

Lucrările la instalaţia de semaforizare sunt apreciate ca necesare de către executivul Primăriei Deva deoarece actualele semafoare au o vechime de peste 30 de ani şi nu mai pot asigura o funcţionare corespunzătoare pentru desfăşurarea traficului auto şi pietonal în condiţii de siguranţă.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase