Noi trofee pentru Tengo

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
Sportivii salontani s-au întors cu tolba plină
Sportivii salontani s-au întors cu tolba plină
Patru dintre cele opt probe de concurs în cadrul Cupei României Boromir la fotbal-tenis au fost câştigate de sportivi de la CS Tengo Salonta.Echipele antrenate de Vasile Sorean au dominat Cupa României desfăşurată la Mamaia

Competiţia a fost organizată de Federația Română de Fotbal-Tenis CAJ, pe terenurile Tenis Club Break din Mamaia, în perioada 5-7 iulie.Salontanii au câştigat cele două categorii de juniori U18 și U16 în care s-au duelat pentru trofeu cu formația Comexim R Lupeni, reușind să încheie victorioasă ambele finale în componența Marc Bence, Lăzău Norbert, Halász Dániel, Suciu Dávid, Turzó Nándor, Szijjartó Ticián.

A treia medalie de aur a fost obținută de echipa care a concurat la categoria mixt U21, acolo unde Tengo (Nagy, Purjea, Mark, Lăzău, Neag, Tamba) a depășit clar formațiile din Lupeni și Alexandria. Cu același lot, completat cu Mădălina Istrate, salontanii au luat startul și la competiția rezervată seniorilor, ocupând în final locul trei, în urma celor de la Lupeni și Alexandria.

La seniori, Tengto s-a încoronat câştigătoare fără să piardă niciun joc, impunându-se în grupă, apoi în semifinale şi în finala cu Comexim R Lupeni. Alături de Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Nagy Darius și Denis Purja au mai jucat și juniorii deja menționați.
Echipa de fete compusă din Andreea Neag, Mădălina Istrate, Alexandra Tamba, Andreea Jungean și Szathmári Beatrix a terminat pe locul 3 la senioare, după Comexim R Lupeni și CSM Alexandria.

„Creştere calitativă”

„Sunt mulțumit atât de rezultate, dar și de nivelul meciurilor pe care le-am disputat. A fost o revedere plăcută cu foștii adversari cu care nu ne-am mai întâlnit de ceva timp în competițiile oficiale. Mulțumesc jucătorilor, susținătorilor și sponsorilor. Nu avem timp de relaxare, deoarece în următoarea perioadă vom susține jocuri din campionat, dar vom bifa și participări la turneele internaționale la care am fost invitați”, a concluzionat conducătorul clubului Tengo, Vasile Sorean.

Tehnicianul salontan a mizat pe seniorii: Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Nagy Darius, Denis Purja, Mădălina Istrate, dar și pe juniorii: Mark Bence, Lăzău Norbert, Halász Dániel, Suciu Dávid, Turzó Nándor, Szijjartó Ticián, Andreea Neag, Alexandra Tamba, Andreea Jungean, Szathmári Beatrix si Szőke Sorean Imre.

Președintele FRFT- CAJ, Frederico Tavares, a lăudat prestaţia salontanilor: „Le mulțumesc echipei din Salonta, dar și celei din Vatra Dornei, pentru că au onorat cu prezența ediția din acest an a Cupei României.

Am remarcat cu bucurie creșterea calitativă a jocurilor și nu țin minte ca la vreo competiție organizată sub egida FRFT-CAJ, un joc de triplu să fi durat o oră și zece minute, așa cum s-a întâmplat la meciul dintre Tengo Salonta și câștigătoarea de anul trecut, Proactiv Târgoviște”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !