Nominalizaţi la cei mai buni speakeri

De Veronica Bursaşiu
Dacian Palladi
Dacian Palladi
Orădenii Dacian Palladi, Sebastian Văduva şi Octavian Pantiş sunt nominalizaţi drept cei mai buni speakeri la Business Day.

Business Day este cel mai important eveniment de afaceri din România, locul de întâlnire al antreprenorilor, specialiştilor şi al liderilor interesaţi să afle cele mai noi trenduri, produse şi servicii. Pentru Silviu Hotăran, fostul şef al Microsoft România, orădean de origine şi speaker al evenimentului, Business days este „barometru al mediului de afaceri”. Succesul fulminant al evenimentului este datorat şi faptului că de la ediţie la ediţie speakerii s-au străduit să fie tot mai creativi, să aibă prezentări tot mai spectaculoase.

La ultima ediţie s-a înregistrat un număr record de participanţi (peste 1.200), număr de speakeri (peste 150), număr de parteneri (peste 160), număr de manifestări (32). Eusebiu Burcas, Andy Szekely, Lorand Soares Szasz, Octavian Pantiş, Sebastian Văduva, Bogdan Comănescu, Adrian Florea, Dacian Palladi, Amalia Sterescu şi Florin Câmpeanu sunt nominalizaţi drept speakerii anului 2013.

CV-uri impresionante

Ca formaţie jurist, Dacian Palladi activează în afaceri din 1992. Vreme de 11 ani a desfăşurat activitate de consultanţă juridică şi financiar-fiscală. De mai bine de 10 ani desfăşoară activităţi de consultanţă în managementul general al companiilor, managementul schimbării, managementul inovaţiei, marketing şi psihologia consumatorilor. Persoană publică, pasionat de dezvoltare personală, de ceva vreme se exprimă şi în scris pe blogul său www.dacianpalladi.com. Extra profesional se ocupă de familie, armonizând acest lucru cu activitatea profesională respectând ordinea: Dumnezeu, familia, munca.

Întreprinzător Româno-American de succes cu o bogată experienţă în marketing şi vânzări, atât în companii române cât şi americane, Dr. Sebastian Văduva este, de asemenea, profesor şi autor al unor cărţi de specialitate, din anul 2005 fiind numit ca şi decan al Facultăţii de Management Griffiths în cadrul Universităţii Emanuel din Oradea.

A fost Director şi proprietar al companiei Better Solutions Enterprises din Cleveland, Ohio, o firmă specializată în servicii de consultanţă şi manager şi proprietar al firmei Sebastian’s Meats, pe care a cumpărat-o fără a fi profitabilă iar în decursul a trei ani, a crescut vânzările cu 400%.

Din anul 2000, Dr. Văduva este Vice-Preşedinte al Camerei de Comerţ Internaţional al Statului Ohio, care a fost fondată pentru promovarea comerţului între Statele Unite ale Americii şi Europa de Est. Octavian Pantiş este trainer şi Managing Director al TMI Training and Consulting.

El a fondat filiala română a companiei în 1999 şi astăzi TMI Romania lucrează cu cele mai mari companii de pe piaţă, având o echipă de traineri şi consultanţi excelent pregătită. Octavian Pantis are o pregătire în Afaceri Internaţionale dublată de alte studii în Marketing şi Management International. Este certificat de TMI International să conducă o serie de traininguri şi proiecte. Înainte de TMI, el a acumulat experienţă semnificativă în FMCG şi Advertising. Ţine cursuri pentru echipe de management în ţară şi în străinătate.

Octavian Pantiş este membru al Professional Speakers Association for Europe şi a fost declarat speakerul anului în 2009.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !