„Nopţi albe” cu Laura Martin

„Nopţi albe” cu Laura Martin
Dupa ce si-a prezentat colectia Moulin Rouge alaturi de Catalin Botezatu în Clubul Heat, designerul Laura Martin revine în fata publicului oradean. Colectia „Nopti albe” a designerului Laura Martin va fi prezentata în concursul „Miss Bihor”.

Cea mai recenta colectie a sa, „Nopti albe”, va putea fi vazuta vineri seara la Teatrul Arcadia, în cadrul concursului Miss Bihor 2005. Laura Martin este designer în cadrul Agentiei „Ella Mode”, detinatoare a licentei Miss Bihor, si a absolvit anul trecut Facultatea de Textile, Moda si Imprimeuri din cadrul Universitatii Oradea. „Nopti albe” este prima colectie realizata dupa absolvirea facultatii.

„Am pornit în realizarea colectiei de la necesitatea de frumos si de la considerentul ca haina trebuie sa fie o prelungire a personalitatii”, spune Laura. Colectia are noua piese, rochii de seara, pentru realizarea carora designerul a apelat la materiale pretioase si la benzi decorative.

Clasic si glamour

„Am pornit de la tipare clasice, dar cu elemente glamour. Toate revistele de specialitate din acest an vorbesc despre revenirea în moda, în forta, a negrului. Negru e sobru si elegant în acelasi timp si cred ca ne putem regasi la orice vârsta în aceasta culoare”, spune designerul.

Desi colectia are la baza un singur material, nici o piesa nu seamana una cu alta. „Am încercat sa le diversific, am mers si pe simetrie si pe asimetrie, cu accente pe accesorii, am apelat la insertii de materiale care sa intre în completarea rochiei”, afirma Laura Martin.

Toate rochiile sunt unicat, iar dupa prezentarea de vineri vor putea fi procurate din Magazinul „Ella Mode”, de sub Pasajul „Vulturul Negru”.

Bursasiu Veronica

Taguri: