Note mari la teza cu subiect unic

Note mari la teza cu subiect unic
BUCUREŞTI – Peste 75% dintre elevii bucureşteni de clasa a VII-a au promovat teza cu subiect unic la limba şi literatura română. Rezultatele sunt mai bune decât la teza de la matematică, unde doar 57% dintre elevi au luat note peste 5.

Cele mai slabe rezultate au fost înregistrate în sectorul cinci al Capitalei, în timp ce notele cele mai mari au fost obţinute de elevii din sectorul unu.

Din cei peste 13.500 de elevi bucureşteni care au susţinut teza cu subiect unic la limba română, peste 3.000 nu au reuşit să obţină o notă de trecere. Procentul cel mai mare de promovabilitate a fost obţinut în şcolile din sectorul unu, unde 81,05% dintre elevi au trecut examenul. La liceul Ion Neculce din Capitală, procentul de promovabilitate a fost de 93%.

Peste 225.000 de elevi de clasa a VII-a au susţinut, joi, ultima teză cu subiect unic, cea la limba şi literatura română.

Notele obţinute de elevi au o pondere de 25% din media semestrială şi nu influenţează admiterea acestora la liceu.

Acesta este primul an şcolar în care elevii claselor a VII-a susţin teze cu subiect unic.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase