Notele şi absenţele on-line!?

2Comentarii
Notele şi absenţele on-line!?
DEVa – Cea mai mare parte a elevilor hunedoreni nu sunt de acord ca notele şi absenţele lor să fie postate pe Internet. Mai multe şcoli din ţară au introdus „catalogul virtual”, dar părinţii elevilor din judeţ sunt de păreri diferite.

În aceste zile, la toate nivelurile administrative din învăţământul preuniversitar se derulează o întreagă dispută privind introducerea unui portal pe Internet în care să se afişeze notele şi absenţele fiecărui elev. Directorii mai multor şcoli hunedorene sunt de părere că dacă părinţii le-ar cere introducerea unui astfel de program o vor face. Raluca Golban, elevă în clasa a XI-a B la Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva, spune: „Eu nu am absenţe şi nu chiulesc, dar, dacă se vor pune notele şi absenţele pe Internet, este rău pentru ceilalţi colegi. Sunt sigură că vor fi repercusiuni acasă!”. Andrei Amihăiesei, coleg cu Raluca, susţine că „este o idee bună pentru că nu toţi părinţii pot să treacă pe la şcoală, dar dacă sunt interesaţi nu este, totuşi, nevoie să se ia o asemenea măsură de informare pentru că cei interesaţi se duc la şcoală! De fapt, părinţii nu trebuie să afle de pe Internet ce face copilul lor!”

Sanda Bocaniciu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor