Nouă inaugurare la Bazinul Olimpic

10Comentarii
Nouă inaugurare la Bazinul Olimpic
ORADEA – Cu o întârziere de patru luni şi o penalizare de 500.000 RON, Bazinul Olimpic în varianta sa acoperită a fost inaugurat marti, în prezenţa şefilor Primăriei şi a mai multor personalităţi orădene.

Conform uzanţelor, evenimentul nu s-a terminat inainte ca investiţia să fi primit şi binecuvântarea Divinităţii, printr-un scurt serviciu religios prestat de preotul Roman Pintea. De altfel, acesta se află la a doua binecuvântare a Bazinului Olimpic, prima consumându-se cu ocazia primei inaugurări a bazinului, de acum doi ani.

„Deschiderea arcelor din acoperiş este de 51 de metri, iar înălţimea de 15 metri. Dimensiunile bazinului sunt de 50 metru pe 25metru, cu o adâncime de doi metri. Sunt 3.000 mc de apă, care se recirculă mereu. Tribunele au o capacitate de 1.035 locuri”, spune Marcel Boloş, directorul Direcţiei Patrimoniu din Primărie.

Cristina Ghilea10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor