Nouă licitaţie pentru Parcul Industrial orădean

2Comentarii
Nouă licitaţie pentru Parcul Industrial orădean
Conform Legii 215/2001 şi în baza HCL 506 din 29 iunie 2009 privind mandatarea SC Eurobusiness Parc Oradea SRL ca societate-administrator a Parcului Industrial, municipalitatea anunţă o nouă licitaţie în vederea concesionării sau vânzării terenului aflat în perimetrul Parcului Industrial situat pe Şoseaua Borşului, nr.24

SC Eurobusiness Parc Oradea SRL, cu sediul în Oradea, Piaţa Unirii, nr.1-3, cam.134, în calitate de Concedent, organizează  Licitaţie Publică Deschisă în vederea concesionării unor parcele de teren situate în loturile 1, 2, 3 şi 4 din perimetrul Parcului Industrial Eurobusiness. Parcelele scoase la licitaţie sunt situate în zona de N-E a parcului industrial, aproape de Supermarket PIC.

Destinaţia parcelelor este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând de la semnarea contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 Euro/mp/25 de ani, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este conform Caietului de sarcini.

Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul www.oradea.ro, secţiunea “Parcul Industrial Eurobusiness Oradea”, fişierul TLicitaţie parcele”.

Ofertele pot fi depuse până la 1 martie 2010, între orele 8.00 – 15.00, la sediul SC Eurobusiness Parc Oradea SRL, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, etaj I, camera 134.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor în data de 1 martie 2010, ora 11, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, Sala Mică.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediulSC Eurobusiness Parc Oradea SRL, telefon 0259/408821, sau la adresa de email delia.ungur@oradea.ro


Firme cu contract în Parc

La a doua sesiune de licitaţie organizată, în perioada 2 noiembrie – 2 decembrie, şi-au depus ofertele trei firme din Oradea: SC Tamira Pan SRL (producătoare de articole de uz casnic şi distribuitoare de vopsele), SC Simbac SA (în producţia materialelor de construcţii) şi SC Prettycar Mobil SRL (axată pe service auto, tinichigerie, vopsitorie şi tuning). La deschiderea plicurilor cu ofertele, în 3 decembrie, dintre cele trei firme, doar primele două au reuşit să obţină terenuri în Parcul Industrial. Potrivit informaţiilor furnizate de administratorul Eurobusiness Parc, Delia Ungur, au fost atribuite două terenuri: unul de 5.000 mp firmei Simbac şi altul de 8.000 mp societăţii Tamira.SC Prettycar Mobil SRL nu a respectat criteriul de investiţie minimă pe metru pătrat, în valoare de 70 de euro, datorită unei „erori umane”, reprezentanţii societăţii declarând o investiţie de doar 340.000 de euro în loc de 350.000 de euro, minimum impus de administraţia Eurobusiness Parc. Dintre cele 121,21 ha de teren ale parcului au fost concesionate până acum, în total 17,5 hectare. La prima licitaţie, desfăşurată în toamnă, au fost încheiate nouă contracte, cu societăţile: Perind (producător de articole de curăţenie), Congips (materiale de construcţii), Vest Euro Marketing (transport rutier internaţional), Elisis Trading, Carbenta (reprezentanţa Hyundai), Rozoti Biharia (transport internaţional de marfă şi expediţii), Eco Bio (în domeniul ecologiei), Shinheung Precision CO. LTD (producţie componente electronice) şi Decolletage@Conjuntos din Spania (componente pentru industria auto).

Acum se lucrează la proiectul tehnic de execuţie pentru subtraversarea Căii Borşului a reţelei de furnizare a apei în parc. „Lucrările şi documentaţia se află în grafic, astfel încât la primăvară cei doritori să poată demara lucrările de construcţie”, a mai spus Delia Ungur.

Cristian Horgos2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor