Nouă variante de antrenori

54Comentarii
Ioan Naom, Ioan Lucian şi Vladimir Tămaş
Ioan Naom, Ioan Lucian şi Vladimir Tămaş
Preşedintele Ioan Lucian speră să găsească în ultima zi a anului numele antrenorului care va prelua FC Bihor.

Preşedintele Ioan Lucian se află în căutări asidue pentru desemnarea noului staff tehnic. După ce refuzul lui Lucian Ciocan i-a dat peste cap planurile, şeful lui FC Bihor susţine că are de unde alege noua variantă. „Pe masa mea am nouă nume de antrenori. Patru sau auto-propus, iar ceilalţi cinci sunt ofertaţi şi negociem. Trebuie să ţinem cont şi de latura financiară. Avem un caz de antrenor la care una sau două firme i-ar susţine salariul dacă vine la FC Bihor. Factorul decisiv va fi ca antrenorul să înţeleagă în ce context de aflăm din toate punctele de vedere”, a spus Lucian fără să dezvăluie vreun nume din lista cu nouă tehnicieni. Conducătorul FC Bihor speră ca restul de 2,3 miliarde de lei vechi promişi de Consiliul Judeţean să intre cât mai rapid în club. „Am încredere că vor intra şi vom rezolva problemele începutului de an”, a precizat Lucian. Jucătorii au restant salariul pe luna decembrie şi câteva prime de joc.

Parteneriat cu Tiger

Ioan Lucian a anunţat că a ajuns la un acord de colaborare cu compania Tiger Amira, care ar urma să contribuie cu materiale la amenajarea a trei vestiare noi, pentru grupele de juniori, la Stadionul Iuliu Bodola. „Legat de angajamentul financiar pe care mi l-am asumat, contractul cu Adeplast, plus materialele de construcţii date de Federaţia Patronilor şi acordul cu Tiger Amira, consider că suma totală depăşeşte două miliarde lei vechi”, spune Lucian. Problema e că din cei 40.000 de euro de la Adeplasat în decembrie 2009 au intrat în club 10.000 de euro, restul fiind eşalonaţi în tranşe lunare de 2.500 de euro în 2010, an în care preşedintele a mai promis să aducă în club încă 500.000 de euro.

Restructurare la CCJ

În proporţie de 90% restructurarea Centrului de copii şi juniori al FC Bihor s-a încheiat. Cei nouă antrenori se vor specializa pe tronsoane de vârstă, iar în urma unei şedinţe comune cu toţi tehnicenii s-au stabilit grupele pe care le vor antrena. Astfel, juniorii A vor fi pregătiţi de Gheorghe Silaghi, juniorii B de Gergely Alexandru, juniorii C1 de Călin Cheregi, juniorii D (1997) de Dănuţ Baba, juniorii E (1998) de Horia Rădulescu, juniorii 1999 de Ioan Naom, juniorii 2000 de Sorin Pop, iar grupele de copii născuţi în anii 2001, 2002 şi 2003 se vor împărţi între Lucian Ulici şi Ovidiu Lazăr. Singura grupă care încă nu are un antrenor desemnat este cea a juniorilor născuţi în 1995, fostă a lui Ioan Naom, al cărei tehnician va fi anunţat până în data de 9 ianuarie. Noii antrenori cooptaţi, Sorin Pop şi Ovidiu Lazăr, vor fi plătiţi din taxa care se va insitui pentru grupele cuprinse între 6-13 ani. „Taxa elimină orice imixtiuni ale părinţilor în problemele clubului, deoarece unii dintre ei dădeau mai mulţi bani şi aveau pretenţii. Această taxă va fi sub ceea ce cheltuiau părinţii cu aceste grupe. În acordul cu părinţii va fi inserată paleta de servicii pe care clubul le asigură. Părinţii nu vom mai cheltui alţi bani. Pentru copiii mai săraci dar talentaţi clubul se va implica şi vor veni fără să plătească”, dă asigurări Ioan Lucian.

Colaborare cu CF Liberty

După LPS Bihorul, preşedintele Ioan Lucian a dezvăluit că a avut discuţii preliminare cu oficialii CF Liberty pentru a încheia o colaborare. „Face parte din strategia noastră de a ne apropia de cluburile din judeţ. Liberty este un pol important în fotbalul bihorean şi mă bucur că am găsit toată înţelegerea din partea patronatului şi a conducerii de acolo. Vom stabili ce va implica această colaborare. Poate vom aduce jucători de la ei, poate va fi un parteneriat la nivel de centre de copii şi juniori, vom vedea”, a explicat preşedintele FC Bihor.

Teodor Biris54Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor