Noul an şcolar începe cu un week-end

1Comentariu
Cursurile noului an şcolar vor începe în week-end, respectiv vineri 15 septembrie 2006. În acest an, elevii vor petrece 35 de săptămâni la şcoală. Noul an şcolar este organizat în două semestre.

Primul se va desfăşura din 15 septembrie până în 2 februarie, iar al doilea din 12 februarie până în 15 iunie.

Prima vacanţă va fi cea de iarnă (22 decembrie – 7 ianuarie). Din 8 ianuarie şi până în 2 februarie, şcolarii vor fi la şcoală din nou, după care vor avea o binemeritată vacanţă intersemestrială în perioada 3 – 11 februarie.

Prichindeii din învăţământul primar şi preşcolar sunt în vacanţă în perioada 30 octombrie – 5 noiembrie.

În semestrul I tezele se vor susţine, de regulă, până la data de 22 decembrie, iar în al doilea semestru până la 18 mai 2007.

În semestrul II o vacanţă

Semestrul doi va începe la data de 12 februarie şi va fi întrerupt în intervalul 7-15 aprilie când va fi vacanţa de Paşte .

Vacanţa de vară va începe la 16 august şi se va sfârşi la 31 august.
Având în vedere desfăşurarea examenele finale, elevii din claselea VIII-a vor avea ultima zi de cursuri în 8 iunie.

Pentru clasa a XI-a – anul de completare, clasa a XI-a de liceu – filiera tehnologică, ruta directă de calificare şi pentru clasa a XII-a de liceu – filiera tehnologică, ruta progresivă de calificare, ultimele două săptămâni de cursuri (18-29 iunie 2007) se transformă în săptămâni de practică. Pentru învăţământul postliceal sanitar, calificarea asistent medical generalist, durata cursurilor este de 42 de săptămâni, iar cei de la aceeaşi formă de învăţământ dar la calificarea tehnician ortoprotezist, cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de 42 de săptămâni pentru anii I şi II, respectiv 36 săptămâni pentru anul III.

Ioana Iuhas1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor