Noul mobilier dă semne de oboseală

55Comentarii
Noul mobilier dă semne de oboseală
ORADEA - Subiect de discuţii publice, întors pe toate părţile, mobilierul urban care decorează Strada Republicii oferă trecătorilor o privelişte în totală neconcordanţă cu vârsta sa.

La aproximativ o lună de la amplasare, coşurile de gunoi sunt în pericol să-şi piardă balamalele, capacele, şi „acoperişurile” metalice, semn că mobila nu suportă cu bine regimul de folosire intensivă.

Conform Direcţiei Patrimoniu din Primărie, cea care s-a ocupat de achiziţie, un coş de gunoi costă 1.698,13 RON,  iar o bancă de genul celor plasate pe pietonal, 1.251,88 RON,  sume fără TVA, marfă cumpărată de la firma băimăreană Park Decor SRL. Conform promisiunilor formulate atunci de administratorul Gabor Csongor, temerile privind degradarea rapidă a mobilierului expus la intemperii nu sunt justificate, mobila fiind din lemn tratat, cu o perioadă de garanţie de doi ani. Realitatea prezentă îl contrazice, însă.

În numele Primăriei, directorul adjunct Dan Gherdan spune că viciile nu au trecut neobservate. „Se vor lua măsuri în cursul săptămânii viitoare. Urmează să anunţăm firma Parc Dekor SRL, pentru că mobilierul este încă în garanţie”, spune aceasta. 

Cristina Ghilea55Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor