Noul Opel Vectra lansat la Oradea

Noul Opel Vectra lansat la Oradea
Noul Opel Vectra a fost lansat oficial joi si la Oradea de cãtre dealerul autorizat Opel în judetele Bihor, Arad si Satu Mare – Opel West.

„Noua sectiune frontalã a autovehiculului exprimã dinamica de conducere superbã a noilor modele Vectra. Împreunã cu numeroasele inovatii de primã clasã, calea pentru continuarea succesului în clasa medie este asiguratã”, considerã Hans H. demant, vicepresedintele diviziei constructoare de masini General Motors Europa.

Dinamism si sportivitate

Caracteristica distinctivã a noului sedan Vectra este noul design al sectiunii frontale, care împreunã cu profilul particular exprimã dinamism si sportivitate. Motorizãrile cuprind o largã gamã de motoare ecotec, cinci pe benzinã si patru diesel. Toate tipurile de motoare îndeplinesc normele Euro 4.

Noile modele Vectra dispun de un sasiu remodelat, inclusiv o directie optimizatã din punct de vedere al preciziei pentru o dinamicã a conducerii mai distinctã cu un confort sporit. „Nici o altã marcã de clasã medie nu a prezentat un sasiu care se poate adapta în functie de teren”, a precizat Ioan Pecher, director de vânzãri la Opel West.

Preturile noului model sunt cuprinse între 13.600 si 14.200 de euro, plus TVA. Automobilul prezentat ieri va putea fi admirat si testat la sfârsitul sãptãmânii viitoare la Lotus Supermarket.

Opel West are în plan pânã la sfârsitul anului deschiderea unui centru pentru achizitia de masini second – hand. „Masinile vor fi second – hand, dar achizitionate de noi la prima mânã. Vor avea cel mult trei ani vechime si vor putea fi cumpãrate printr-un sistem propriu de finantare”, ne-a spus Ioan Pecher.

Dan Birta