Noul portal de locuri de munca este online!

Reactualizat la:
Noul portal de locuri de munca este online!
  De astazi avem un nou portal cu locuri de munca cu cea mai noua tehnologie si design Web 2.0. Romjob.ro aduce companiile si pe cei care cauta un loc de munca impreuna. Portalul este usor de folosit si urmeaza modele de succes din Europa centrala si Statele Unite ale Americii.

 

 “Principala tinta a portalului este sa ofere un loc unde candidatii sa gasesca locuri de munca interesante, iar companiile sa gaseasca candidatii perfecti cu cv-uri interesante. Vream sa acoperim toate nevoile angajatorilor cat si ale angajatilor cu noul romjob.ro”, spune Alexandru-Ispir, Portal managerul pentru Romjob.ro

 

 Cu vechiul portal aveam peste 15.000 de vizite pe saptamana si peste 160.000 de afisari. Mai mult de 500 de companii, majoritatea din vestul tarii, cauta deja potentiali candidati si cv-uri interesante .

 

 Piata locurilor de munca va fi online !

 

 Companiile stiu ca anunturile cu locuri de munca sunt cautate pe internet si 85% dintre acestea isi posteaza anunturile cu ajutorul internetului. Cu ajutorul noului Romjob.ro sunt cateva lucruri care ajuta candidatii sa isi caute cel mai potrivit job:

 

 –         Design atractiv, usurinta in cautarea unui job

–         Este foarte usor sa aplici pentru un job

–         Candidatii primesc raspunsuri direct de la companii

–         Este foarte usor sa iti redactezi scrisoarea de intentie

 

 In prezent peste 400 de anunturi cu locuri de munca se gasesc saptamanal pe Romjob. Din acest motiv candidatii pot sa aplice pentru unul dintre acestea zilnic. Este un management online al carierei in orice loc la orice ora.

 

 Candidatii vor fi online !

 

 Din ce in ce mai multi oameni cauta sa se angajeze online, isi pun CV-ul pe romjob.ro si companiile cauta in baza de date cu cv-uri, contacteaza candidatii si le prezinta acestora oferta.

“Deja gasim si angajam 90% dintre manageri si muncitorii calificati cu ajutorul internetului. Tendinta de crestere este foarte mare”, spune Monica Trusca HR Manager la Inform Media.

 

 Utilizatorii de internet, candidatii si companiile sunt bineveniti sa viziteze noul romjob.ro – Poate exista deja un job interesant pentru 2008 sau un potential candidat!

 

 Comentariile si parerile dumneavoastra sunt binevenite!!

 

 Trimiteti-ne un e-mail la Alexandru.Ispir@informmedia.ro sau scrieti comentariile si parerile dumneavostra aici.

Puteti vizualiza noile functionalitati ale siteului in format pdf sau in format html. Click aici pentru PDF Click aici pentru HTML

Serviciu clienti pentru companii:

Email: alexandru.ispir@informmedia.ro

Telefon: 0720400387

 

 Serviciu clienti pentru candidati

Operator Call Center si candidati

Email: Marinela.urzica@informmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor