Noul Showroom Carbon Fiber Heating, în Parcul Industrial Borş! Încălzire de nouă generaţie şi eleganţă italiană

Reactualizat la:
Noul Showroom Carbon Fiber Heating, în Parcul Industrial Borş! Încălzire de nouă generaţie şi eleganţă italiană
Începând cu luna iulie 2018, în Parcul Industrial Borş, nr. 1C (lângă benzinăria Smart Diesel), s-a deschis noul Showroom Carbon al companiei Carbon Fiber Heating, chiar la noul sediu al firmei.

Magazinul prezintă peste 30 de produse expuse din totalul celor circa 100 pe care le oferă. Produsele comercializate aici includ tehnologie de ultimă generaţie.
carbonarticol-600x286

Tehnologie revoluţionară

Thermal Technology s-a născut dintr-un concept revoluţionar, care părea incredibil încă nu demult: utilizarea unui material organic, în loc de un metal pentru transformarea energiei electrice în căldură. Nu este vorba despre orice material, ci unul care a arătat un mare potențial datorită flexibilităţii sale: fibra de carbon.

Alegerea acestui material s-a dovedit a fi o idee câstigătoare. Teste dupa teste, studii după studii, au condus la selectarea fibrei de carbon potrivite pentru a controla reacţia sa la electricitate. Dar, o problema a rămas: cum să se realizeze conectarea cablului distribuitor de electricitate, adica a cablului obişnuit cu fir din cupru, la conductorii din fibră de carbon, problema care a fost rezolvată cu ajutorul intuiţiei geniului dar şi cu puţin noroc. Aceasta invenţie beneficiază în prezent de un brevet internaţional pentru conexiunea între cupru şi carbon, demonstrat fiind că această legătură este stabilă şi fiabilă.

Incredibilul a devenit realitate: putere, economie și grija pentru mediul înconjurător, toate incluse într-o formă unică, oferind căldura şi protecţie.

Rezistenţa din fibră de carbon consumă mai puţină energie electrică decât alţi conductori şi în aceleaşi condiţii climatice şi la aceeaşi putere electrică încălzește mai repede o încăpere. Acest fapt garantează un consum electric redus cu 25% faţă de încălzirea cu conductorii din cupru, în aceleaşi condiţii de temperatură ambientală. Cablul de carbon respectă limitele legale în ceea ce priveşte emisiile electromagnetice şi nu generează emisii electromagnetice periculoase.

carbonarticol1-600x305

Produse

Showroom-ul comercializează sisteme de încălzire pentru interior şi exterior, radiatoare, boilere, sisteme de încălzire pentru lăcaşuri de cult şi muzee, încălzitoare pentru industria wellness, sisteme de degivrare şi aplicări speciale.

În 2004, compania a pornit din punctul unde mulţi doar visează să ajungă: Formula 1. La momentul respectiv au venit cu o soluţie pentru fabricarea huselor pentru cauciucurile maşinilor de Formula 1, o soluție de încălzire a anvelopelor care trata mai bine compoziția cauciucului. Compania a fost invitată să facă teste la Maranello, într-un soi de muzeu viu, în care erau toate monoposturile care participaseră la competițiile F1 din ultimi cca. 30/40 de ani, toate fiind funcționale. Competiția se adresează „clienților de lux”. Oameni care, din hobby, își cumpără un monopost și fac curse de amatori în Maranello.

Au început să producă huse termice pentru roțile monoposturilor participante la aceste curse.

„Am fost primiti să facem teste pentru Formula 1, pe vremea când piloți în marea competiție erau încă Schumacher si Barrichello”.

Compania oradeană produce huse și pentru motocicletele din MotoGP si Superbike. Mai multe detalii despre povestestea cu Formula1 AICI.

Mai multe detalii și poze găsiți în galeria foto și: https://www.facebook.com/ThermalTT/, http://thermaltechnology.ro/ și http://www.thermaltechrace.com/en/

Advertorial! Hb: 564350Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !