Noul VW Passat a ajuns la D&C Oradea

Noul VW Passat a ajuns la D&C Oradea
Cel mai recent model din gama VW Passat poate fi admirat şi testat la sediul D&C Oradea, de pe Calea Clujului nr 287.

Noul Volkswagen Passat este disponibil de acum şi pentru bihoreni. Automobilul este o limuzină în adevăratul sens al cuvântului, cu un spaţiu interior generos, un confort sporit şi o ţinută de drum impecabilă. Interiorul este unul spaţios şi degajat, cu dotări care pot mulţumi orice şofer şi pasager al zilelor noastre. Calitatea materialelor din interior este aşa cum şi-a obişnuit producătorul german clientii, adică fără reproşuri. Nici exteriorul nu este mai prejos, unul care atrage atenţia, cu un look total schimbat faţă de precedentul model, dar care îşi păstrează o uşoară agresivitate. Pe durata drive-testului, maşina a reuşit să atragă privirile celor din jur, la semafoare sau în parcare. Oamenii pur şi simplu s-au oprit, preţ de câteva secunde, pentru a arunca o privire la noul VW Passat.

Noul Passat cuprinde o serie de inovaţii stabilind astfel noi standarde în clasa sa. De exemplu, funcţia de recunoaştere a nivelului de oboseală sau asistentul de control automat al distanţei ACC cu sistemul de monitorizare a zonei învecinate “Front Assist” şi funcţia City de frânare de urgenţă. Sistemul mai avertizează în cazul apropierii prea rapide, iar în cazuri de urgenţă produce presiune de frânare, pentru a reduce impactul unei eventuale coliziuni. Sistemul opţional de reglare dinamică a luminilor de faza lungă “Dynamic Light Assist” controlează luminile de faza lungă cu ajutorul unei camere video, astfel încât carosabilul este perfect iluminat, dar ceilalţi participanţi la trafic nu sunt incomodaţi. În plus, luminile dinamice cu funcţie de cornering, disponibile cu farurile bi-xenon, sunt mişcate în direcţia de mers, iar distribuţia dinamică a luminii adaptează luminile de faza scurtă, automat la situaţia de deplasare.

Motorizări disponibile

Motorizările au fost modernizate sau chiar schimbate complet, având drept consecinţă o reducere a consumului de carburant cu 18%. Pe scurt, motorizările pe benzină sunt: 1.4 TSI 122CP, 1.8 TSI 160CP, 2.0 TSI 210CP şi 3.6 TSI 4Motion de 300CP, iar cele pe motorină sunt 1.6 TDI 105CP, 2.0 TDI 140CP, 2.0 BlueTDI 140CP şi 2.0 TDI 170CP.
Noul Passat este acum disponibil la D&C Oradea la un preţ începând de la 16.440 Euro fără TVA şi 20.393 Euro cu TVA.

D&C Oradea vă invită să vă programaţi la un drive test cu Noul Passat – o maşină plină cu idei bune. Telefon: 0259-47-88-47.