Noutăți de la Termoficare. Mai sunt zone fără apă caldă

Reactualizat la:
5Comentarii
Noutăți de la Termoficare. Mai sunt zone fără apă caldă
Societatea de Termoficare a emis duminică seara un comunicat de presă în care prezintă situația furnizării încălzirii și a apei calde.

Având în vedere mobilizarea echipelor antreprenorilor care au finalizat ultimele lucrări la reţelele termic de transport, precum şi a echipelor de intervenţie ale societăţii Termoficare Oradea pentru efectuarea manevrelor de umplere cu agent termic a magistralelor, precum şi pentru repornirea circuitelor de încălzire şi apă calde de la punctele termice afectate, situaţia în acest moment (duminică, 1 noiembrie orele 20.00) se prezintă astfel:

– în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a fost repusă în funcţiune, iar acum se furnizează încălzire şi apă caldă de consum pe întreaga zonă situată de-a lungul Bulevardului Dacia;

– în cursul dimineţii zilei de duminică, 1 noiembrie, a fot reluată furnizarea apei calde de consum (întreruptă pentru a putea asigura încălzirea în zone cât mai mari ale oraşului) de la punctele termice situate în cartierul Ioşia Nord, precum şi de la cele din zonele situate pe Splaiul Crişanei, străzile Menumorut şi Sovata şi Zona Dragoş Vodă;

– în după amiaza zilei de duminică, 1 noiembrie, a fost repusă în funcţiune şi se furnizează încălzire şi apă caldă de consum în întreaga zonă situată pe str. Louis Pasteur şi străzile adiacente.

De asemenea, în cursul nopţii de duminică, 1 noiembrie, se va reporni furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum, de la punctul termic 407, pe B-dul General Magheru şi străzile Bărăganului şi Gheorghe Doja, precum şi pe str. Branului, de la punctul termic 316.

Din cauza lucrărilor la podul ce uneşte Piaţa Unirii de Piaţa Ferdinand, punctele termice numerele 713 şi 722 rămân deocamdată cu funcţionare doar în regim de încălzire, urmând să se găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor în zilele următoare. Sunt afectaţi consumatorii situaţi în perimetrul adiacent Pieţei Ferdinand, pe străzile Moscovei (parţial), Republicii (parţial), Aurel Lazăr şi Iosif Vulcan.

În aceste condiţii, în cursul nopţii va fi pus în funcţiune şi se va furniza atât agent termic pentru încălzire cât şi apă caldă în întregul sistem de termoficare (mai puţin cele două puncte termice din Piaţa Ferdinand), atât în Oradea, cât şi în Sînmartin şi Băile Felix.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor