Noutăţi la aplicarea apostilei

Ioan Mihaiu
Ioan Mihaiu
Ministerul Administraţiei şi Internelor a completat lista documentelor supuse procedurii de aplicare a apostilei cu certificatele de rezidenţă fiscală cât şi cu certificatele privind atestarea impozitului plătit în România conform Convenţiei de evitare a dublei impuneri.

„Aplicarea apostilei este necesară pe certificatele întocmite pe teritoriul României care urmează să producă efecte juridice pe teritoriul unui stat semnatar al Convenţiei de la Haga, în vederea atestării veridicităţii semnăturii, calităţii în care a acţionat semnatarul actului sau dupa caz a identităţii sigiliului sau a ştampilei pe care le poartă”, a precizat Ioan Mihaiu, directorul coordonator al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Bihor. Contribuabilii persoane fizice şi juridice din judeţul Bihor, după ridicarea certificatelor de la DGFP Bihor se vor prezenta pentru apostilare la sediul Instituţiei Prefectului – judeţului Bihor, de luni până vineri, între orele 08:00 -16:00, cu exemplarele originale ale certificatelor. Cererea de apostilare se poate face personal sau prin mandatar ori avocat împuternicit, pe bază de procură notarială, respectiv delegaţie avocaţială.

D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !