Întâlnire de suflet

1Comentariu
Întâlnire de suflet
Deva – Cadrele didactice care au ieşit la pensie de la Şcoala Generală Nr.4 „Andrei Şaguna” Deva au fost invitate, miercuri, să participe la o „Întâlnire de suflet”. 

Evenimentul a fost organizat în şcoala deveană în premieră şi s-a bucurat de participarea a 40 de foşti profesori, învăţători şi educatori ai săi. Invitaţii au fost aşteptaţi cu flori, într-un cadru festiv, emoţiile care i-au stăpânit fiind vizibile.

Programul pregătit a cuprins vizitarea şcolii, claselor şi laboratoarelor, întâlnirea cu foşti elevi şi cu colegii în prezent activi şi o adunare festivă „la o cafea” alături de cadre didactice ale şcolii.

Directorul Gelu Minişca a făcut, în deschidere, o prezentare a unităţii, cu toate noutăţile, dar şi a greutăţilor prin care s-a trecut până la obţinerea excelentelor rezultate pe care le are în prezent.

Sanda Bocaniciu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor