Nu ai contract cu RER-ul, eşti bun de plată

7Comentarii
Nu ai contract cu RER-ul, eşti bun de plată
Primaria Oradea e hotărâtă să-i ardă la buzunar pe cei care nu au contract cu singura firmă de salubritate autorizată.

PolitiaComunitara Oradea le reaminteşte orădenilor că neîncheierea unui contract de salubritate cu RER Ecologic Service atrage obligativitatea achitării taxei speciale de salubritate. Conform prevederilor HCL nr. 2 din 28.01.2010 – privind modificarea şi completarea Regulamentului propriu al serviciului de salubrizare a municipiului Oradea, se prevede că persoanele fizice, care locuiesc (membrii de familie, rude, chiriaşi, flotanţi) pe raza municipiului Oradea, dar şi cele care locuiesc minimum 30 de zile calendaristice în municipiul Oradea şi nu au încheiat contract de salubrizare cu operatorul de salubritate RER Ecologic Service SA Oradea, vor avea obligaţia de a plăti cuantumul unei taxe speciale de salubritate. Taxa specială de salubritate este de 14 lei/lună şi se plăteşte în funcţie de numărul de persoane.

După 1, verificări

„Persoanele fizice care nu au încheiat contract de salubritate, au obligaţia ca până la data de 30 iunie 2010 să depună o declaraţie privind taxa specială de salubritate la Direcţia Economică din cadrul Primariei Oradea. După data de 1 iulie 2010, se va trece la impunerea taxei, conform verificărilor efectuate pe teren de către compartimentele specializate din cadrul Primăriei Oradea”, arată municipalitatea.

Hotărârea privind modificarea şi completarea Regulamentului propriu al serviciului de salubrizare a municipiului Oradea este publicată pe site-ul municipalităţii www.oradea.ro.

Pentru relaţii privind condiţiile de încheiere a contractului şi depunerii declaraţiei privind taxa specială de salubritate, se poate suna la numerele de telefon 0259-433-195 şi 0751-306-527 (RER Ecologic Service SA).

Călin Corpaş7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor