“Nu am absolut nimic cu Becali”

Reactualizat la:
“Nu am absolut nimic cu Becali”
Sebastian Bodu a declarat in aceasta seara pentru un post de televiziune ca ANAF nu are nimic personal cu Gigi Becali, dar ca datoriile pe care acesta le are trebuie platite si vor fi platite obligat.

“Nu am absolut nimic cu Becali, ci numai cu rau-platnicii”, a spus presedintele Agentia Nationala a Administrarii Fiscale (ANAF).

“Masura de azi luata la adresa lui Gigi Becali nu e cu nimic mai deosebita fata de masurile pe care le punem zi de zi in aplicare. Sechestre se fac zilnic, dar poate acest caz este mai mediatizat pentru ca este vorba de o persoana publica”, a mai spus Bodu.

“Becali nu a inregistrat nici un act de cedare a averii sale, pentru ca Registrul Comertului nu indica acest lucru. Conform legii, toata averea este a sa, iar prina acest sechestru nu o poate instraina”, a mai declarat Bodu, subliniind ca nu ii este frica de Becali pentru ca “am o armata dupa mine”.

Bodu a afirmat ca Becali va plati cele 7 milioane de dolari prin vanzarea partilor averii sale. Restul averii lui Becali ii va fi inapoiat numai dupa plata erstantelor financiare.

Printre altele, Gigi Becali are o vila de 1,5 milioane de dolari (construita langa stana familiei) si o masina Maybacj de 500.000 de dolari, cea mai scumpa din Romania. Ele ar putea acoperi o treime din datorie.

Onlinesport.ro