„Nu am vânat acest post”

ORADEA - Noul şef al Clubului Sportiv Municipal, Ionel Bungău, care şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere, a prezentat presei principalele sale intenţii legate de viitorul secţiilor clubului.

„Nu am vânat niciodată acest post de director al clubului sportiv municipal. La Direcţia pentru Sport aveam o misiune mult mai uşoară. Am acceptat această funcţie spre binele sportului orădean. Sper să mă achit cu demnitate de noile mele îndatoriri. Dacă rezultatele clubului nu vor fi mai bune, voi fi gata să mă retrag şi să las postul altuia. La CSM, sportul se decontează însă în fiecare săptămână şi nu este timp de prea multe promisiuni”, a afirmat Ionel Bungău.

Manager la fiecare secţie

Preşedintele CS Municipal a spus că nu se poate pronunţa asupra cauzelor pentru care a fost înlăturat vechiul conducător al clubului, Petruţ Drăgan. „Nu pot să spun nimic despre acest lucru, nu este treaba mea. Eu am decis doar să îndeplinesc hotărârea unor oameni care conduc destinele oraşului. Sper să duc cu demnitate această funcţie şi să obţin rezultate”, a declarat noul şef al clubului. Ionel Bungău spune că se va baza pe oameni experimentaţi, cu vechi state de serviciu în ramurile sportive ale fiecărei secţii, care vor îndeplini rolul de manageri, cum sunt Şerban Sere la baschet, Fejer Ivan la polo pe apă, Korodi Iosif şi Virgil Preda la atletism, Nicolae Ille la scrimă şi alţii. Preşedintele CS Municipal a afirmat că atletismul şi scrima vor fi cooptate cât de curând în structurile clubului, dar nu crede că vor mai urma şi alte ramuri.

Atragerea sponsorilor

Legat de vechile secţii, Ionel Bungău îşi doreşte continuarea performanţelor actuale la polo pe apă şi îmbunătăţirea condiţiilor şi a rezultatelor la judo. La baschet, se speră în efectuarea unor transferuri la iarnă şi salvarea de la retrogradare a echipei masculine. La feminin, conducerea nu se va mai mulţumi cu clasarea în prima grupă valorică, vizându-se situarea pe locurile IV-V. În ceea ce priveşte handbalul, „aici va fi mult de lucru”, a spus Ionel Bungău, care a spus că speră deocamdată în menţinerea echipei în Liga Naţională. Legat de problema sponsorilor, preşedintele CSM a declarat că speră în atragerea oamenilor de afaceri în jurul clubului. „Nu cred că Leonardo şi D&C sunt singurele firme din Oradea dispuse să sponsorizeze echipele noastre”, a conchis Ionel Bungău.

 

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !